Čusteni izbruhi, led okoli srca … kaj je prav in kaj narobe?

tudi vas izčrpavajo čustveni izbruhi? Morda vaši lastni, morda od koga drugega, v vsakem primeru so ti izbruhi izčrpujoči.

Morda ste jih poskusili umiriti z meditacijo ali pozitivnim razmišljanjem, celo z manifestacijo in tehnikami rezanja vezi … za nekaj časa deluje, vse dokler vam ponovno nekdo ne pritisne na rdeči gumb, vi pa eksplodirate.

Ste pripravljeni iskreno pogledati v drobovje izbruhov in jih za vedno odpraviti?

Veste, čustva so naravni odziv na določene situacije. Kot je to, kar izločite na stranišču, naravni odziv na to, kar ste pojedli in popili.

Zdaj pa si zamislite, da tega, kar bi morali izločiti na stranišču, ne izločite takrat, ko vas pritisne.

To se v vas nabira, a ne?

Ko dobite priložnost, da malo izločite, se iz vas usipa še vse, kar se je nabralo v vašem črevesju od prej.

Enako je s čustvi. Če jih nabirate in ne “izločate”, se pravi izražate sproti, se kopičijo in eksplodirajo, ko imate priložnost.

Nič ni narobe z vami, če eksplodirate. Niste “taki po naravi”. Le primernega okolja in učenja niste dobili, kako izražati čustva takrat, ko je njihov čas, in jih zato kopičite in potlačite.

Vsake toliko pa eksplodirate, ker se to mora zgoditi.

****

Špelca, jaz pa vem, da potlačim čustva, a ne eksplodiram. Kaj pa v tem primeru?

Če čustva potlačite in ne eksplodirate, potem eksplodirate navznoter.

Kako to veste?

Ker imate zdravstvene težave (zelo mogoče med njimi tudi s prebavo). Ker se čutite otopeli in ničesar več ne čutite, morda se zdi celo, kot da imate led okoli srca, čeprav veste, da ste srčna oseba. Ker se življenje zdi prazno, kljub vsemu, kar ste morda dosegli.

****

Kaj torej lahko naredite?

Dragi , pravico imate do tega, da postanete prijatelji s svojimi čustvi in do svoje svobode.

Moja vizija za vas je, da ste osvobojeni … da izražate, kar čutite … da ste zdravi … da poveste, kar želite, brez krivde in omahovanja … da veste, kaj potrebujete in to tudi izrazite in dobite … da je vaša samozavest in samopodoba zdrava in visoka … da otroke vzgajate v sočutju, povezanosti in svobodi … da se v odnosih ne prepirate ampak zdravite in povezujete … da se vaše življenje napolni in dobi smisel in da ustvarjate projekte, ki prinašajo občutek poslanstva in lepe prihodke!

V F.E.E.L. SUMMER SCHOOL boste dobili to in še več … dobili boste sebe!

Prve vsebine so že objavljene, hitro se odločite, prijavite, in se vidimo v F.E.E.L. SUMMER SCHOOL!