Prepiri na dopustu?

Čez leto se vam je nabralo toliko stresa, pa še stare vzorce odkrivate … včasih vam je za znoret … in, zdaj, ko je končno nastopil dopust, si tako zaželite, da bi se lahko zjokali na njegovi rami. Da bi vas objel in poslušal in vam nudil tisti občutek varnosti, ki ga tako zelo pogrešate.

Vi pa dobite, naj ne komplicirate. Da ni tako hudo, da bi bilo treba jokati. Da se ne bo ukvarjal z dramami. Da bi rad na dopustu počival, da potrebuje mir … in še kaj dodajte na seznam.

Zahtevne situacije v zakonu so pač večna tema.

Saj veste, da bi morali imeti sebe bolj radi, ker je on samo vaše ogledalo. Da morate razrešiti pri sebi, potem pa se bo svet okrog vas spremenil.

****

Kot prvo, če bi bilo to na gumb, bi to že zdavnaj naredili.

Kot drugo pa mene osebno taki nasveti spominjajo na to, kako naj naredim orehovo potico: zamesim testo, namažem s nadevom, spečem in postrežem.

Nihče vam ne pove, kako narediti testo, kako ga vzhajati, kako je, ko imate previsoko ali prenizko temperaturo, če imate pravo moko, kako narediti nadev in kako peči, da bo res dobro.

Predvsem pa vam nihče ne pove, kakšna zmeda je v kuhinji, preden pride potica na mizo. Vsi pokažejo samo prelep končni izdelek.

Špelca, kaj ima potica z odnosi?

Tudi sama sem leta in leta iskala “recept” za odnose.

****

Najprej, nisem ga našla, vsaj ne v smislu, “naredi tako in tako, pa bo vse kot v pravljici”. Odkrila pa sem, da so nam odnosi podarjeni zato, da si drug drugemu dajemo podporo in pritiskamo na rane, za katere bi najraje pozabili, da jih imamo.

Študentka F.E.E.L. SUMMER SCHOOL je povedala resnico na zelo razumljiv način: ko se prepiram s partnerjem, se v bistvu prepiram s svojimi starši.

Če želite harmonijo namesto prepirov in večnega “cukanja”, je vaša naloga, da odkrijete, kdaj se v partnerstvu “prepirate s svojimi starši”. A to samo po sebi še ni dovolj.

Da ustvarite lep odnos v sedanji družini, je treba “prepire s starši” razrešiti … in to lahko storite le tako, da se naučite, kako ravnati v vsakem kritičnem primeru, kako občutiti in izraziti, kar  vas boli POD navidezno težavo. Vaši odnosi bodo tako pristni, polni iskrenosti, globine in povezanosti.

Po tem pa hrepenite, , a ni tako?

F.E.E.L. je metoda v 4 korakih, ki vam bo omogočila to, da korak po korak odpravite “prepire s svojimi starši” in se imate lepo.

Tudi na dopustu.

To vam pišem z dopusta, kjer moje F.E.E.L. veščine preizkušata dva najstnika. Imamo se lepo, imamo izzive in ker vem, kaj z njimi, se prelevijo v povezanost, ki je najlepši rezultat skupnih dopustov.

Upam, da ste pripravljeni, da prenehate samo upati, da bo kdaj boljše, in se naučite korakov, ki vam bodo 100% pomagali v vsaki zahtevni situaciji v odnosih.

****

V poletnem online programu F.E.E.L. SUMMER SCHOOL se boste naučili prav tega. Čaka vas več kot 100 somišljenikov in rezultati so neverjetni. Pa še cena je fantastična.

Do 31. julija velja akcija -50EUR torej namesto 297 eur plačate samo 247 eur za vašo popolno poletno čustveno preobrazbo!

V to ceno je vključenih celo poletje ključnih vsebin in vaj, da razrešite svoj najbolj trmast problem, zato da bo poletje lahkotno in učinkovito.

K temu dobite čudovit BONUS – udeležbo na 4 dnevnem zaključnem intenzivu, BODI OBILJE BLED 2019 (če vam datumi ne ustrezajo, lahko pridete na kak drug dogodek).

S preobrazbo začnete takoj, ko se prijavite, prve vsebine so že objavljene! Pogumno se odločite, prijavite in se vidimo v F.E.E.L. SUMMER SCHOOL!

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!