Emocionalna ničelna točka

Zakon privlačnosti včasih deluje in včasih ne. Pravzaprav – ni res. VEDNO deluje. Le da je njegova dinamika malo bolj zapletena kot samo pozitivno razmišljanje in čutenje. Lepo se sliši, ko gledate nekoga, ki vam razlaga, kako je prišel do uspeha s pozitivnostjo, a povem vam, da malokdo razkrije tistih 20 let, ki so bile potrebne, da je uspel čez noč.

Kaj pa se dogaja v teh “20 letih”? Številka je simbolična, a dobro ponazarja vztrajnost, ki je potrebna, da se zgodi resnična, globoka transformacija.

Zakon privlačnosti govori o tem, da kreirajo vaša čustva. Vaša čustva so tako močna, da lahko kreirajo ali pa uničijo vaše življenje. Čustva so energija, ki je ne morete uničiti. To, da energije ne morete uničiti, ste se že učili v šoli. Lahko jo le spremenite iz ene oblike v drugo.

Zakon privlačnosti govori tudi o tem, da enako privlači enako. Če čutite radost, veselje, srečo, hvaležnost, ljubezen, boste to v svoje življenje tudi privlačili. Res je, vsi vemo, da to še kako drži. Ko sem iskreno odlično, se okrog mene dogajajo same fantastične stvari, za katere mi ni treba drugega kot jih sprejeti z odprtimi rokami.

Težava nastane, ko v resnici čutim nekaj drugega. Tisto “nekaj drugega” mi ni všeč, se ne ne počutim dobro, me vleče navzdol in mi kali življenje. Uf … kaj pa sedaj?

Če poskušate biti na silo pozitivni, boste hitro padli v past. Kajti ne bo vam uspelo, zadevo pa znate celo še poslabšati. Zakaj pa, kaj se torej dogaja?

Kreirate iz svojih čustev. Kaj pa, ko je v vašem nezavednem polju nerazrešeno čustvo in vi tega niti ne veste? Čutite le nelagodje in ga skušate prikriti s pozitivnimi čustvi.

Bodite pozorni na rezultate, ki vam niso povšeči. Kakšna čustva vzbujajo v vas?

Kajti prav ta čustva so skrita in zamrznjena v vaši podzavesti in čakajo, da jih odmrznete. Kako? S situacijami, ki jih sprožijo! Zakon privlačnosti bo torej k vam pritegnil situacije, ki bodo sprožile nezavedna, zamrznjena, neodživeta čustva!

Najbolje je, da najprej to veste, potem pa se jim prepustite. Odčutite jih do konca (kako, to učim in vadim z vami v programih) in s tem spremenite svojo energijo. S tem boste dosegli emocionalno ničelno točko, točko, ko so stara čustva odmrznjena in s tem sproščena, in vi lahko kreirate čustva, ki jih želite.

Ko ste na tej točki, boste vedeli, vedeli boste po rezultatih. Kajti pozitivno razmišljanje vam bo od te točke naprej prineslo natanko to, kar si želite. Če se ponovi zgodba z neželenimi rezultati, še niste odčutili vsega, niste še dosegli ničelne točke. Tako preprosto je to.

Kot čiščenje sobe. Dokler ni očiščena, nima smisla, da vanjo nosite novo, lepo pohištvo in pleskate stene, saj se bo zelo kmalu pokazalo, kaj je pod prepleskom.

Letos je leto za čiščenje. Dajte si duška. Dopust si vzemite za to, da odčutite, v miru in z ljubeznijo in se pozdravite.

Od tukaj naprej boste lahko kreirali. Če poslušate uspešne ljudi med vrsticami, vam bodo čisto vsi povedali enako zgodbo. Ko se pozdravi pretekla bolečina, lahko kreiram svojo prihodnost. Do takrat pa bolečina opozarja nase skozi neprijetne rezultate.

Tako vi kot jaz bi radi prehitevali. Pa ne gre. Zato je bolje, da se kar lotimo dela. Ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

PS: Če želite mojo individualno pomoč in hkrati z menoj v London, mi pišite na info@poslovnaboginja.com. Neprecenljiva priložnost!