Kaj je najbolj pogost, a najbolj spregledan razlog, da vam projekt ali veliki met ne uspe?

A veste, kateri je najbolj pogost, a najbolj spregledan razlog, da vam projekt ali veliki met ne uspe?

Vaša čustvena nepripravljenost, da prenesete zmago ali uspeh.

26 let raziskovanja, učenja, vaje, treninga, vzponov in padcev to potrjuje meni. To je potrdil Goran Dragić, ko je po zmagi na evropskem prvenstvu izjavil, da zdaj razume izjavo svojega trenerja, da je zmagovati težje čustveno kot fizično. Seveda je dejstvo, ki ga navajam, tudi znanstveno dokazano.

Koliko projektov je šlo v pozabo, ker jih čustveno niste zmogli? Koliko časa, energije in dobre volje ste zapravili, ker ste se lovili v svojih čustvenih zapletih? Ni potrebno daleč, da vidite primere v svoji okolici ali v svetu, veliko znanih ljudi in projektov “pade” ali je padlo zaradi čustvene šibkosti. Še bolj naravnano na vaš uspeh pa bo, seveda, če primere poiščete pri sebi.

Morda se sami sebi ne zdite čustveni? Ste tip, ki čustva zatrete z delom, potem pa “padete skupaj”? Ali zbolite? In ste prepričani, da je bolezen “pač prišla”? Morda se borite z izgorelostjo?

Ne bom več naštevala, dovolj je. Vem, da morate skozi preobrazbo, skozi 5 faz preobrazbe iz Vizionarja v Leaderja svojih sanj.

Ste pripravljeni?

Veliko se bo pri nas dogajalo na temo pomoči pri prehodu skozi faze in čustvene krepitve. Najprej, tukaj si lahko pogledate PLATINUM INTENZIV NA HAVAJIH v marcu 2018. Še eno prosto mesto.

Nato pa pripravljam on-line program v angleščini, ki vas bo peljal skozi faze in vam pomagal, da svojo čustveno stabilnost okrepite do te mere, da boste naredili svoj kvantni preskok in dosegli cilj, ki sem vam je do sedaj izmikal.

V nekaj dneh vas bom povabila na video serijo, ki bo prav tako v angleščini in jo boste lahko uporabili kot vodič za svojo preobrazbo.

Tako, to je to.

Posvečam se video vsebinam in zato manj pišem. Oz. pišem, ampak potem to povem v kamero :-) ker je to v angleškem jeziku, je to zame izziv, ki je tako oživil kot že dolgo ne. Srečna sem, čutim strast, poslanstvo in izjemno moč.

Vse zato, ker sem šla skozi svoje šivankino uho (ja, približno 18 mesecev me je mlelo). Zato tako trdno stojim ob strani vam, ki ste pripravljeni narediti isto.

Rada vas imam, ne bojte se prehoda, ker je na drugi strani nepredstavljivo lepo!