Kolikokrat je potrebno skozi šivankino uho, da narediš svoj LEAP for LEADERS?

Zadnje čase se pri nas veliko, veliko dogaja, čeprav navzven morda ni tako videti. Seveda sem gledala košarko. Doma nimam TV že 25 let, a sem našla način, da smo gledali tekmo. Navijali smo in se drli, da je bilo veselje. Tako sem srečna in ta ekipa je res prava inspiracija! Vse se da, če se hoče.

Tudi pri Poslovni Boginji migamo, da je veselje. Prenavljamo spletno stran, urejamo spletno trgovino, širimo team in se pripravljamo na pohod na mednarodni trg. Snemamo video serijo v angleščini, v team smo sprejeli prvo Boginjo, ki ni Slovenka ampak simpatična, črna Kanadčanka. Vedno bolj se počutim, da sem zares v službi človeštva. To je bil moj življenjski cilj in šele ko ga bom dosegla, bom mirno rekla: “Urejeno je.”

Do takrat pa bom naredila vse, kar je potrebno, zlezla skozi šivankino uho kolikokrat bo potrebno, da bom naredila svoj LEAP for LEADERS.

Mimogrede, inteziv LEAP FOR LEADERS na Havajih, ki bo potekal od 6. do 16. marca, ima samo še 2 prosti mesti. Hitro se prijavite, če že poznate program, če ne, pa nam pišite in vam ga bomo poslali!

Morda še malo za hec in malo zares. Že 10 dni pri nas doma temeljito čistimo hišo. Tako temeljito je nismo še nikoli, odkar smo se 2012 vrnili iz 6-letnega bivanja v Španiji. Vriskam od veselja, ko čutim, kako se energija v hiši prenavlja. Ko sem včeraj prebrala, kaj nam narekujejo zvezde, sem se prav nasmejala.

Takole pravi: “Luna v devici bo v trigonu s Plutonom in v kvadratu s Saturnom. Luna se približuje mlaju, zato ne bomo imeli prav dosti energije, čakalo nas bo veliko dela, od urejanja uradnih zadev, do konkretnih in uradnih zadev, ki jih narekuje Saturn. To lahko pomeni urejanje doma, čisto bazičnih stvari, pospravljanje, popravljanje, plačevanje, urejanje dokumentacij, pospravljanje omar in podobno. Smo tik pred mlajem, do mlaja ni primerna energija za neke nove podvige, pač pa je idealna za zaključevanje.

Življenje je tako lepo, če ga živimo usklajeni z ritmi narave, svojimi ritmi in ritmom svojega poslanstva. Zato sem tudi s svojim “premorom” na slovenski sceni prav zadovoljna. Ker vem, da samo nabiram moči, da vam bom lahko – ko bo čas – prinesla nekaj čudovito novega in pomembnega.