Na prelomnici sem. Samo 5 dni me loči od ene največjih duhovnih iniciacij v mojem življenju.

Tri stvari bi vam rada povedala.

Prva je, da lahko z enim klikom dobite brezplačni webinar KATAPULT ZA VAŠ POSEL – o spoštljivih cenah, visokocenovnih celostnih storitvah in premiku v vaši glavi, ki se mora zgoditi ZDAJ!

Kliknite tukaj in ga poslušajte. Primeren je za coache, transformativne agente in podjetnike, ki imate dovolj tega, da se počutite podcenjene, da ste v stresu in da “upate, čakate in molite”, od kje bo prišla naslednja stranka.

1 uro boste investirali, a spremenil vam bo življenje. Vsak dan dobivam pisma, solze, sanje. Naj tudi vaše zaživijo, . Ne pozabite na koncu prevzeti darila.

Naslednja je ta, da me še samo 5 dni loči od ene največjih duhovnih iniciacij v mojem življenju. VISION QUEST.

Na prelomnici sem. Otroci so prešli v puberteto, moj posel se spreminja in je vedno bolj globalen, srečala sem s hormonskimi spremembami in poslavlja se moja mami.

Zato grem. Po sledeh staroindijanske tradicije, ki odpira vizijo srca in duše.

V puščavo Death Valley v Kaliforniji. 9 dni bomo s skupino, od tega bom 3 dni popolnoma sama, samo z vodo, spalno vrečo ter s svojo globino in širino.

Vem, da če želim dalje hoditi po svoji poti kot transformativni leader, moram skozi to. Želim skozi to. Prebijam mejo doživljanja realnosti, njenih iluzij in čustvenih dram, ki nas vežejo in nam kreirajo vedno znova iste situacije.Manifestacija je sposobnost, da ustvariš svojo realnost in želim se soočiti s svojimi omejitvami. Naj se sesujejo kot puščavski prah.

Ko se vrnem, bom poročala o vsem, vsekakor pa bom naslednje novičke izpustila. Saj ne zamerite a ne?

Bom pa vesela in hvaležna, če v četrtek, 16.11., tekom dneva, ko bo pri meni na drugem koncu še noč, pomislite name in mi zaželite srečo. Še bolje pa je, če se na to kolektivno srečo priklopite  s svojo notranjo srečo, da bo naša skupna sreča še močnejša.

Tretja stvar, ki bi jo rada povedala, pa je ta, da se poslavlja moja mami. Zelo sva povezani, ne vedno tako, kot bi bilo idealno, a vseeno zelo. Ne vem še, kaj me čaka, a vsak trenutek sem hvaležna, da živim po principih metode F.E.E.L., ki mi omogoča, da te trenutke preživljam pretočno in iskreno, da si dovolim, kar čutim. Kajti čutim prav zares celo paleto čustev.

Odkar se je rodila ta metoda, predavam po vsej Sloveniji. Kar naprej dobivam vabila. Pridite poslušat, ker vam bo spremenila življenje.

Kdaj in kje, piše v rubriki KJE JE ŠPELCA. Sprejemam pa tudi povabila :-)

Poslušajte torej webinar, prijavite se za darilo na koncu in nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!