Naš novi (več)milijonski projekt

Nisem pozabila, niti odšla.

Le vase sem se poglobila.

Za nekaj časa, priznam.

Skodelica se mora napolniti, da lahko spet podarja.

Življenje je včasih res kot vulkan in veliko sprememb se je zgodilo v vmesnem času.

Prva je ta, da je moj sin, strastni ljubitelj raket, programiranja in vesoljski vizionar, objavil svojo prvo aplikacijo – ROCKETFLIGHT SIMULATOR. Naredil je pravo simulacijo rakete, ki jo sestavite sami in, upoštevaje pravo vesoljsko matematiko in fiziko, odleti do Lune, Marsa in še kam, tam pristane in se vrne.

12 mesecev dela, po 12 ur na dan (na 9 let podlage učenja), je vložil vanjo …

… in kliknil tisti gumb. Vsi smo zadrževali dih.

Aplikacijo je objavila natanko 1 leto po tem, ko sem objavila zgodbico o SREDNJI ŠOLI, GRDEM RAČKU IN DRUŽINI LABODOV (čisto na dnu maila je link na zgodbico).

Nato je završelo in mladi in malo manj mladi po vsem svetu so obnoreli.

Povedali so mu, da je to ena najboljših aplikacij, igric s pametno vsebino in učnih orodij, ki so jih kdaj videli.

(Krhm, to sem jaz kot mama že vedela, a zdaj je sine dobil še potrditev, da ga nisem hvalila samo zato, ker sem njegova mama … ker mame menda pohvalijo vse in za vsako figo, tudi če je izdelek zanič, bodo vzdihovale, kako je lep :-)

Do danes, ko to pišem, je ROCKETFLIGHT SIMULATOR doživel POL MILIJONA DOWNLOADOV.

POL MILIJONA!

V enem mesecu!

Lahko greste na AppStore ali GooglePlay in jo snamete. Poskusite, ker je kar zahtevno. Jaz sem pa verjetno prva mama na Zemlji, ki je pristala na Marsu :-)

Skratka, naše življenje se je obrnilo. Svojo prihodnost pa trenutno kreiramo v lepih in povezovalnih pogovorih, ki smo jih ustvarili v našem ljubečem domu.

Vse to je mojemu fantu uspelo, ker je (poleg trdega dela in talenta) predvsem čustveno predelal svoje blokade do uspeha (preberite si zgodbico o SREDNJI ŠOLI …, da boste razumeli, kako je bilo).

Zanimivo je to, da se sam tega zaveda (fant, moški, star 20 let – ne bi verjeli, a ne?). Prizna in je hvaležen. In še dodatno, z mojo pomočjo seveda, dela na svoji čustveni moči, da bo zmogel svoj milijonski uspeh.

Tudi vi, {ime}, se zavedate, kako ključna je čustvena moč pri vašem uspehu, sicer ne bi brali tega.

Zato bo letošnje leto leto nove priložnosti.

Stala vam bom ob strani ob vašem (milijonskem) uspehu. Če boste seveda tudi vi naredili svoj del.