Knjižna uspešnica dr. Špelce Morojna

POMAGAJTE NAJSTNIKU (in ostalim ljudem okoli sebe) IZRAZITI JEZO

Odkrijte skrite zaklade jeze

Vodnik, ki vam bo odprl oči, vam pomagal razumeti JEZO in vas naučil, kako JEZO uporabiti kot svojo zaveznico.  

Ob naročilu knjige dobite BREZPLAČNO udeležbo na 3-urni delavnici ODKRIJTE SKRITE ZAKLADE JEZE v vrednosti 97 eur (kodo za brezplačno udeležbo dobite ob nakupu knjige). Delavnica bo potekala septembra v Ljubljani. 

ZADNJI IZVODI!! Cena knjige je le 14,99 EUR (+ poštnina)

Kliknite tukaj in si zagotovite svoj izvod

Knjiga je namenjena vam, če:

Kliknite tukaj in si zagotovite svoj izvod

Ste mama ali oče najstnika

Se vaš najstnik/ca prekomerno jezi, morda jezo izraža tako, da ne sodeluje doma ali v šoli ali se zapira vase in ne veste, kako premostiti vrzel, ki nastaja?

Ste starš majhnemu otroku 

Ste starš manjšemu otroku, ki jezo izraža na otroški način, a vseeno ne veste vedno, kako v takem primeru ravnati?

Imate okoli sebe ljudi, ki se jezijo 

Imate okoli sebe (v zasebnem ali poslovnem življenju) ljudi, ki se jezijo, vi pa bi radi ta odnos harmonizirali in ne veste, kako?

Če se jezite VI 

Ste vi tisti, ki se jezite, kar vam ni všeč, morda vas celo izčrpava? Knjiga vam bo pomagala, da boste svojo jezo razumeli in jo uporabili kot svojo zaveznico.

Če se nikoli ne jezite

Ali pa se morda nikoli ne jezite? Morda imate celo že zdravstvene težave. Če si boste dovolili pogledati v skrite dele sebe, vas čaka čudovito darilo.

Kaj je jeza? Kako je koristna in kako jo uporabiti kot svojo zaveznico?

"Jeza je najbolj nerazumljeno čustvo in če je ne izražate ali čutite, je možno, da imate glavobole, ste bolni, se borite s prekomerno težo, s poškodbami, z odvisnostjo ali pa samo drugi, ki se jezijo, grenijo vaše življenje. Knjiga vam bo pomagala, da poskrbite zase, za svoje potrebe in si ustvarite življenje, ki si ga želite." 

(dr. Špelca Morojna) 

V tej knjigi vam bom razkrila, kako...

V tej knjigi vam bom razkrila, kako...

 • odkrijete, kateri tip jeze izraža vaš najstnik, kaj se skriva pod njegovo jezo (v 95% je jeza samo pokrovka za stisko, ki jo doživlja) in kako postopati, da se vajin odnos zbližuje, namesto oddaljuje
 • Usvojite orodja, ki jih boste vedno znova lahko uporabili, ko boste v konfliktu in ko bo vaš najstnik (ali kdo drug) izražal jezo
 • razrešite svoj del enačbe v vajinem odnosu in posledično ozdravite še druge odnose
 • stopite v svojo osebno moč in pripomorete k temu, da bo vaš najstnik zrasel v samozavestnega, kompetentnega in srečnega človeka
 • ozdravite svoje najgloblje (pogosto nezavedne) čustvene rane, ki so vzrok za tiste konflikte z vašim najstnikom, za katere ne veste, kako bi jih rešili.

Kaj o knjigi pravijo starši, ki so jo že prebrali?

Danes ob nakupu knjige BREZPLAČNO prejmete tudi
bonus v vrednosti 97 € …

Ja - prav ste prebrali. Ko se danes odločite za nakup knjige Pomagajte najstniku izrazite jezo, vam bom podarila vstopnico na 3-urno delavnico Odkrijte skrite zaklade jeze.

Gre za delavnico z revolucionarnimi rezultati, ki jo bova izpeljala skupaj s Sabino Košmrl Kaučič - profesorico biologije, mamo treh otrok in avtorico štirih knjig, med njimi uspešnice Srčni učitelj - katere poslanstvo je delo z mladostniki in njihovimi starši.

Skupaj bomo na delavnici v živo spregovorili:

 • o tem, kaj jeza sploh je,
 • o razliki med zdravo jezo in jezo, s katero ranimo sebe ali druge,
 • o jezi, ki ni jeza, ampak pokrovka za druga čustva,
 • o pristnih čustvih in čustvenih reakcijah,
 • o najstnikih (in otrocih), ki so naši učitelji ter o metodi F.E.E.L., ki zdravi vas, vaše odnose in spreminja življenja,
 • o morebitnih vprašanjih, ki vas o tej temi že dolgo črvičijo na mestu.

Zaradi teh življenjsko pomembnih znanj, v redni prodaji vstopnica na to delavnico stane 97 €.

Ker pa ste mi danes z branjem te spletni strani pokazali gorečo željo po zakrpanju odnosa z vašim najstnikom (in ostalimi ljudmi okoli vas), vam bom vstopnico na to 3-urno delavnico ob nakupu knjige podarila BREZPLAČNO.

Zdaj je vaš čas, da se povežete z vašim najstnikom in nadgradite vajin odnos!

Vse, kar morate narediti, da vam pošljem vaš izvod za zgolj 14.99 € (+ poštnina), je, da kliknite na gumb nekaj vrstic nižje.

Po mailu boste po plačilu prejeli kodo, da se brezplačno prijavite na delavnico Odkrijte skrite zaklade jeze.

Zato kliknite spodnji gumb in si zagotovite vašo bližnjico do čudovitega odnosa z vašim najstnikom zdaj …

Kdo je dr. Špelca Morojna?

Na tem mestu bi sicer res lahko govorila o tem, da sem doktorica znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru, da sem končala 6 letno šolanje za bioenergetsko zdravljenje ter psihologijo uma in telesa Barbara Brennan School of Healing, ali pa da se s kreiranjem osebnih transformacij ukvarjam že 28 let.

A dosti bolj pomembno se mi zdi, da veste, da vas razumem.

Vse, kar najdete v knjigi, je plod mojih lastnih izkušenj, kombiniranih z 28 let strokovnih izkušenj in znanja pri delu z zdravim čustvovanjem. Tudi sama sem namreč mama 3 čudovitim otrokom, danes starimi 22, 18 in 15 let.  Jaz jim pravim kar moji 3 učitelji, ki me vedno znova motivirajo, kako pogledam vase medtem ko sem prepričana, da “tokrat je pa res problem v otroku”. 

V knjigi pa vam ne predam zgolj njihovih lekcij, pač pa vam pokažem pot, kako lahko tudi vi iz vaših otrok črpate živlkjenjsko znanje, hkrati pa z njimi zakrpate odnos in postanete (še) bolj povezani.

Tako da ...

Pogosta vprašanja in odgovori

#1: Ali so v knjigi tisti “zlajnani” nasveti, ki se v teoriji slišijo super, v praksi pa ne delujejo?

Kje pa. Tudi sama sem naveličana generičnih (in naravnost neumnih) nasvetov, ki jih žal najdemo v klasičnem načinu vzgoje najstnikov.

Tisti grejo nekako takole: “Če te prime, da bi eksplodiral, ne eksplodiraj.”

Resno? Nisem vedela, da lahko pač ne eksplodiram, takrat ko me prime. Zakaj mi tega niso že prej povedali?

Šalo na stran. Sama verjamem, da so otroci naši največji čustveni učitelji. Hvaležna sem, da imam v svojem življenju kar tri (danes so stari 22, 18 in 15 let). V knjigi z vami delim vse vzpone, padce in naučene lekcije, ki sem jih ponotranjila tekom našega skupnega življenja.

Ne samo, da boste našli ogromno praktičnih napotkov za zdravljenje in poglobitev odnosa z vašim najstnikom, pač pa boste dojeli najbolj bistven preobrat v odnosih, ki vam ga nihče ni povedal.

Posledično boste prepoznali najbolj trmaste vzorce, ki vas v tem in vseh ostalih odnosih držijo v pasti. Dojeli boste, kako dragocen učitelj je vaš najstnik in se od njega naučili najbolj dragocene življenjske lekcije.

To je namreč najhitrejša pot, da dosežete miren odnos in sodelovanje z vašim najstnikom.

#2: Ampak moj najstnik je pa prav poseben primer! Ali bodo znanja v knjigi delovala tudi v moji situaciji? 

Iskreno takole na daljavo težko vem, v kakšni situaciji se nahajate. Vem pa, da imamo vsi starši občutek, da je naš otrok nekaj posebnega. Ne razumite me narobe… Prav imate. Vsako človeško bitje je namreč unikatno in posebno na svoj način.

Res pa je tudi, da človeška bitja pogosto delujemo po podobnih psiholoških in čustevnih zakonih. Ko enkrat te zakone poznate, lahko sebe in svojega najstnika dosti bolje razumete, se z njim lažje pogovarjate in tako še poglobite vaš odnos.

V knjigi vam bom razkrila “celo košaro” različnih in nadvse zanimivih pristopov, ki jih uporabljam jaz. To široko paleto znanj sem pridobila zgolj zato, ker je prav vsak izmed mojih treh otrok potreboval drugačen pristop.

Moja zgodba vas zato ne bo zgolj navdahnila, pač pa vam dala praktična orodja za soočanje s konflikti in vam pomagala, da bo odnos z vašim najstnikom boljši, kot kadarkoli prej. 

#3: Kako pa vi, Špelca, veste vse to?

Kot mama 3 čudovitih otrok, sem v svojem življenju morala postati pravi mojster odnosov s svojimi najstniki, predvsem pa mojster pogleda vase. Vsak izmed njih je namreč nekaj posebnega.

Moj najstarejši je drugačen od vrstnikov. Genij s socialnimi posebnostmi. Drugi je še kar običajen najstnik, ki navzven kaže robato podobo, nazvnoter pa je nežna duša. Moja najmlajša pa je nežna umetnica, ki se zapre vase in je potrebno veliko potrpežljivosti, da se odpre in izrazi (potem pa je tako olajšana in hvaležna). 

Na srečo sem vsakogar od njih globoko poslušala, se učila, padala, ponovno vstajala in to vse združila s kar 28 let strokovnih izkušenj in znanja pri delu z zdravim čustvovanjem. 

Če vas zanima, kako se lahko tudi vi še globlje povežete s svojim najstnikom, kliknite tukaj in naročite svoj izvod knjige ...

#4: Govorite o izražanju jeze. Ali ni jeza nekaj slabega, kar bi morali odpraviti?

Jeza je čustvo. To pomeni, da ni ne dobra, ne slaba, prav tako pa se je nikoli ne moremo za vedno znebiti. Še več, jeza je izjemno koristno čustvo, ko enkrat znamo zdravo izražati jezo in uporabljati njeno energijo v dobre namene.

Ko enkrat razumete, da jeza ni sama po sebi dobra ali slaba, potem imate izbiro: bo jeza vaša sovražnica ali pa vaša zaveznica? 

Verjamem, da po prebrani knjigi na jezo nikoli več ne boste gledali kot na nekaj negativnega, ampak se jo boste naučili poslušati in odkriti zaklade, ki jih skriva!

Takrat boste odprli nove dimenzijo svoje osebne rasti, ki bo blagodejno vplivala na vaše odnose z vašim najstnikom in z ostalimi ljudmi okoli vas.

#5: Kako poteka celotno naročilo?

Povsem preprosto.

Najprej kliknite TUKAJ, na naslednji strani izpolnite svoje podatke, izberite način plačila ter naročite knjigo za zgolj 14.99 € (+ poštnina).

V roku 3 delovnih dni od vašega naročila, bo knjiga že na vašem domačem naslovu, vi pa boste lahko začeli s prebiranjem.

Preko email boste v naslednjih nekaj dneh prejeli tudi brezplačno vstopnico za 3-urno delavnico Odkrijte zlate zaklade jeze.

To je vse umetnost : )

Še več zadovoljnih mnenj staršev, ki so prebrali to knjigo...

Naročite svoj izvod knjige Pomagajte najstniku izraziti jezo za zgolj 14.99 € (+ poštnina):

Naročite svoj izvod knjige Pomagajte najstniku izraziti jezo za zgolj 14.99 € (+ poštnina):