Spletni program SKRIVNOST ENERGIJE MEDSEBOJNIH ODNOSOV

Ozdravite svoje odnose in vezi, ki vas omejujejo!

Spoznajte, zakaj se vam vzorci v odnosih ponavljajo in kaj storiti, da jih presežete ter ozdravite energetske vezi, ki jih imate s pomembnimi ljudmi v vašem življenju!

Ko v svoje odnose vnesete ozaveščenost, boste našli mir, ljubezen in vedno znova pravo besedo ob pravem trenutku!

Prijava v program

Pred kratkim me je nekdo vprašal, kaj so moji najboljši rezultati. Ni bilo treba dolgo razmišljati. Nagrajena sem s skoraj čudežno spremenjenimi odnosi s samo seboj in svojo bližnjo in širšo okolico. In če mi danes ponudite astronomski znesek, ga ne bi zamenjala za odnose, ki sem jih ozdravila in korenito spremenila.  

Če bi mi kdo to rekel pred leti, ne bi verjela. Danes pa vem, da to je možno, in enako želim zate! Verjamem vate in vem, da je tudi zate to možno! Verjemi, zaželi si in stori vse, kar je v tvoji moči! Zato sem pripravila ta program. 

- Špelca Morojna -

Podarite si čudovito darilo investirajte v svoje medsebojne odnose!

Naučite se, zakaj se vam vzorci v odnosih ponavljajo, kako jih preseči in kako ustvariti čudovite odnose, ki vas bodo navdihovali in osrečevali!

Zakaj vedno naletim na enake težave v odnosih? V globine boste prepoznali, zakaj se vam vzorci v odnosih ponavljajo in kaj storiti, da te vzorce ozdravite in presežete!

Kako ozdraviti težavne odnose? Spoznali in integrirali boste 4 bistvene sestavine, ki jih dajemo v medsebojne odnose ter se naučili, kako jih učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju ter kako ozdraviti energijske vezi, ki jih imate s pomembnimi osebami v vašem življenju!

Kako do notranjega miru Z vajami in nalogami, ki jih boste izvajali v programu, boste lažje našli pot do notranjega miru. Ko boste z vajami naredili spremembe v sebi, se bodo čudežno začeli spreminjati tudi odnosi okrog vas! Spoznali boste, kaj storiti, da boste v odnosih zares uživali in dobili notranje dovoljenje za svojo avtentičnost!

6 modulov, skozi katere boste zdravili vaše odnose in energetske vezi!

Ozavestite in ozdravite svoje ponavljajoče se vzorce in ozdravite energetske vezi, ki jih imate z drugimi ljudmi. S tistimi, ki so vam najbližji in tudi s tistimi, ki vam niso tako blizu, so vam pa pomembni in imate z njimi pogost stik oz. s njimi poslovno sodelujete!

V svoje življenje vnesite mir in zdrave odnose ter poskrbite z svojo lastno srečo!

To znanje bo dvignilo vaše odnose in dvignilo tudi vaš uspeh in doživljanje življenja na polno! Odnosi so tisti, kjer se odvija sok življenja in ki omogočajo vašo rast! So ključ do srečnega življenja!

MODUL 1: BITI V TELESU

Integracija uma in telesa ter 6 principov usklajenega delovanja uma in telesa!

Naše telo je naše najboljše orodje za duhovno in osebno rast!

"Če svoje telo uporabljamo zgolj za mehanske funkcije, dejansko prispevamo k desinhronizaciji uma in telesa.  

To pomeni, da to, kar razmišljamo in dojemamo, ni uglašeno s tem, kar dejansko čutimo v telesu. 

Posledica tega so neuresničene želje, cilji, nezadovoljstvo, nemožnost izražanja in izpolnjevanja potreb, skratka, ne vemo čisto točno, kaj čutimo, kaj si želimo, smo zmedeni, ne zmoremo se odločit, ne poslušamo sporočil svojega telesa, ker smo od njega preprosto odklopljeni."

Naše delo v prvem modulu bo, da ponovno poskrbimo za integracijo uma in telesa.  

Da bo odsev uma v telesu in odsev telesa v umu ponovno jasen in čist, da bodo sporočila slišana in da bosta telo in um ponovno delovala usklajeno in v medsebojno korist.

MODUL 2: TRANSFERENCA

Skozi kakšna očala gledamo naše odnose.

Na odnose sedanjosti gledamo vedno skozi očala odnosov preteklosti.

Ste že kdaj opazili, da vas energija kakšnega človeka spominja na nekoga? Se vam določene situacije v odnosih kar naprej ponavljajo, ne glede na to, s kom imate opravka?

Tej temi se bomo posvetili v drugem modulu. 

MODUL 3: ZLITJE ALI PRISTNI STIK

Večno iskanje duše dvojčice.

“Zlitje iščemo samo dokler ne poznamo nečesa boljšega! In to boljše je pristni kontakt, kjer so meje jasno postavljene, kjer je postavljena lastna vrednost, pogum biti jaz, čutiti, izraziti to kar čutim in mislim v tem trenutku, in kjer poteka prostovoljna izmenjava energije preko zdravih mej enega in drugega." 

Gotovo poznate občutek, ko vas preveva tako globoka potreba, da prav boli? To je občutek, ko se je sprožila potreba majhnega, nebogljenega otroka, ki je sam in potrebuje bližino, toplino in varnost.  

Ker pa nismo navajeni, da bi v takih trenutkih to prepoznali in dali toplino, bližino in varnost delu sebe, ki to brezupno išče, se namesto navznoter obrnemo navzven. Iščemo dušo dvojčico, ki bo končno zapolnila našo praznino.Vendar nihče od zunaj ne more zapolniti te praznine. 

Praznino lahko ozdravimo le s pristnim stikom. Komunikacija pristnega stika pa je bolj podobna navigaciji voznika, kjer je vsak voznik polno odgovoren za svoje vozilo. Čemu moramo torej slediti, kaj nas mora voditi in kako ustvariti pristni stik?

Temu se bomo posvetili v tretjem modulu.

MODUL 4: RAZŠIRITEV IN SKRČITEV

Vdih in izdih oz. delovanje navzven in integracija. 

Potrebno je, da se zavedamo zahtevnih čustev, ampak da ohranimo svojo jasnost, mir in moč, tako da lahko pomagamo transfomirati določeno situacijo.  

Skrčitev je prihajanje k sebi, k svojemu bistvu, v svojo notranjost, v svojo modrost, ki je od nekdaj v tebi. Po močni, pozitivni izkušnji, kot je velik uspeh, ali zdravilni poseg oz. katerakoli zdravilna izkušnja, bomo čez približno 3 dni, morda celo prej, doživeli avtomatsko skrčitev ali kontrakcijo. Ni potrebno, da je skrčitev negativna izkušnja. To je izkušnja, ko gremo globlje vase, da ponovno prepoznamo svojo bit, in da najdemo naslednje notranje obzorje, naslednji sveti prostor naše notranjosti. 

Kajti na tem notranjem prostoru boste našli novo življenje! Če po vsaki razširitvi sami sebi podarite čas in zaupanje, da se pomaknete navznoter, da sami s seboj sedite v tišini, in da na novo prepoznate, kdo ste z novega nivoja, potem se bo nova razširitev oz. pot navzven pojavila samodejno. Če dovoliš naravni tok skrčitve, da te ponese navznoter, in da sprejmeš to kot pozitivno izkušnjo, ti ne bo treba kreirati negativnih izkušenj v svojem zunanjem življenju, ki te bodo prisilile, da greš navznoter.  

V četrtem modulu bomo vadili razširitev in skrčitev.

MODUL 5: PRILAGAJANJE, VSILJEVANJE IN MOTEČA SILA

Prisotnost in izražanje naše energije na način, ki “zmoti” ustaljeno energijo drugega.  

Če smo se navajeni prilagoditi in izklopiti svoja čustva, in nato nekega dne ostanemo v telesu in dovolimo svojemu impulzu, da spregovori našo resnico, potem bo to izraz vaše prave, avtentične esence. 

Povedali ste samo, kaj resnično čutite. Ampak to bo zmotilo vaš ustaljen odnos, ki je do sedaj temeljil na prilagajanju oz. vsiljevanju.

Ko si dovolimo biti moteča sila, bomo videli, da pridobimo:  

  • avtentično perspektivo,
  • nov način obnašanja, način življenja, ki ti bolje služi,
  • prisotnost in “dovoljenje”, da imava oba, da ima drugi svoja avtentična čustva nudi ogledalo in preizkus prepričanj. 

MODUL 6: ENERGETSKA LINIJA NAMENA

Kaj je to in kako jo utrjevati, dan za dnem! 

Če je linija namena zdrava in povezana, imamo tisti fantastični občutek, ko je nekaj naše poslanstvo, si to isto želimo in imamo moč, da to uresničimo. To je občutek, ko vse teče in se odpira pred našimi očmi.

Ta občutek bi nas načeloma lahko spremljal zmeraj, če bi dovolj urili svojo haro in dovolj sproščali vse energetske ovire, ki nas pri tem ovirajo.

Naša naloga v tem modulu bo, da malce globlje prodremo v energetsko linijo namena in pričnemo zavestno ustvarjati svojo realnost. Dimenzija hare ali namena namreč vpliva na vse nižje dimezije, to je na dimenzijo aure (kjer so shranjena vsa naša čustva in misli) in na fizično telo, kjer so naše akcije in reakcije.  

To pomeni, da lahko zavestno vplivamo na svoje misli in čustva, če imamo dimenzijo namena močno in zdravo.  

Ozdravite svoje odnose in energetske vezi, ki vas držijo na mestu!

Investicja v program: 497 + 22 % DDV!

Komu lahko ta program pomaga ozdraviti odnose?

Tukaj je nekaj izjav naših strank, ki so program že predelale in so imele odlične rezultate!

Fascinirana sem nad tem, kako je ta program Skrivnost energije medsebojnih odnosov genialno zastavljen. Kako si teme predavanj sledijo po smiselnem zaporedju. Ko se ena stvar razreši, je tu že novo predavanje, kot najbolj smiselno nadaljevanje procesa. Program je tako dobro zastavljen, da popolnoma zadovolji moje potrebe po učenju, po osebni in duhovni rasti. 

Prvi dve temi sta mi pomagali tudi pri uvidih v zvezi s partnerskim odnosom in zato je odnos vedno boljši. Počasi odpada tudi moja bolečina, da sem »za vse sama«.

Neskončnokrat hvala Špelci in vsem so-boginjam za podporo in inspiracijo. 

Uršula


Wow, Spelca, današnje predavanje in vaja je bila TOP! 

Poslušala sicer z zamudo, ampak imela mir za plesat, dihat, delat, jokat, se smejat ... 

Hvala!

Goga (Vrtna Vila)

Draga Špelca,  

hvala za današnje "powerful" predavanje (Biti v telesu).

Skozi to predavanje sem lahko še globlje ozavestila razloge za svoje uhajanje iz telesa in znova povečala svojo sposobnost za čutenje čustev v telesu. 

Lep pozdrav, Saša


Draga Špelca!

To poletje, sem imela priložnost se soočiti z ljudmi in njihovimi karakterji, katerih še pred enim letom nebi bila sposobna prežvečiti. 

Hvala za program in podporo, ki sta mi pomagala, da sem to zmogla! 

Nives

Kako bo program potekal

Program bo potekal preko spleta, poslušate ga lahko v udobju vašega domačega naslanjača. 

Poslušanje je preprosto - poslali vam bomo dostop do uporabniškega portala, na katerem so objavljeni moduli. Vi pa lahko pričnete s poslušanjem takoj po prijavi in poslušate, ko imate čas. 

Investicija

Investicja v program znaša 497 eur + 22 % DDV!

V programu boste prejeli:

  • Spletni tečaj SKRIVNOST ENERGE MEDSEBOJNIH ODNOSOV
  • Vaje in naloge, k vam bodo pomagale naučeno prenesti v prakso
  • BONUS sodelovanje v zaprti Facebook skupini

Špelca Morojna - vaša mentorica

  •  Mama 3 najstnikov, večna učenka in predana mentorica.
  •  Dolgoletne izkušnje z zdravljenjem energetskih vezi in odnosov - naprej sem ozdravila svoje odnose, da lahko sedaj pomagam vam!
  •  Avtorica knjig 40 dni za OBILJE in SNEMITE MAVEC S SVOJE DUŠE!
  • Mentorica več stotinam strank, ki so uspešno premagale svoje ovire in ozdravile odnos do sebe in posledično tudi odnose z najbližjimi! 

Več o meni najdete tukaj >

Ozdravite odnos s sabo in svojimi najdražjimi!

Investicja za vas 497 eur + 22 % DDV!