fbpx

O dr. Špelci Morojna

Moja zgodba

Mnogi izmed vas me že dobro poznate, drugi pa me srečujete prvič. Kdo sem?

Sem mama 3 najstnikov, večna učenka in predana mentorica za vaš osebni in poslovni uspeh. Moja največja strast je vaš preboj in transformacija v srečnega in svobodnega kreatorja svojih poslovnih in finančnih sanj.

Z vsem srcem poskrbim, da se vaša osebna preobrazba odraža v uspehu na raznih področjih – lepih odnosih, izpolnjenih poslovnih in finančnih sanjah in srečnem in izpolnjenem življenju. Najraje se potepam po naravi in po čudovitih kotičkih tega sveta. Moja strast je svoboda. Najbolj srečna sem, ker sem si uspela svoj posel postaviti tako, da je moja pisarna lahko kjerkoli si zaželim. Na belih plažah, v cvetoči Kaliforniji, v hotelu ob smučišču ali na domačem vrtu.

Izkušnje sem si nabirala kot doktorica znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru (mnogi mi še danes zaupate prav zato, ker sem prizemljena) in kot ustanoviteljica, predsednica in prva slovenska strokovna svetovalka za dojenje IBCLC v največji neprofitni organizaciji za obporodno pomoč Štorklja.

Ob tem delu sem končala 6 letno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) Barbara Brennan School of Healing.

Ojačala sem v zavedanju, da je edino vodstvo poslovne ženske ali moškega, da sledi sebi, da se čustveno pozdravi in okrepi, skozi svojo finančno krizo in delo s tisočimi študenti pa sem se naučila, kako lahko premikam finančne meje do neba.

Specifično poslovno znanje, prepleteno z osebno in čustveno preobrazbo, podkrepljeno z zavestnim podiranjem vaših notranjih ovir, ki vam ne služijo več, zdaj zelo uspešno podajam po vsem svetu. Ker iskreno želim, da sSvoje znanje združevanja poslovne in duhovne uspešnosti sem nadgradila pri priznanih mednarodnih mentorjih Elizabeth Purvis, Davidu Neaglu, Jeffu Walkerju, Brendonu Burchardu, Justinu Livingstonu in drugih.

Osebno sem šla skozi resno krizo, ko sem skoraj izgubila hčerkico. Doživela sem, kaj pomeni “kar te ne ubije, te ojača”. Šla sem skozi tri poklice, da sem našla to, kar si resnično želim početi.

In ko sem končno našla, bila srečna, zadovoljna in se počutila, da sem prispela, sem se soočila s situacijo, da od svojega dela nisem znala dostojno preživeti.

Ampak globoko verjamem, da tam, kjer je problem, je tudi rešitev.

Tako sem se korak za korakom pričela soočati z vsemi prepričanji in programi, ki so vladali mojemu življenju na finančnem in poslovnem področju. Odkrila sem, da je 85-90% preprek, ki zadržujejo, da sem poslovno uspešna in da k meni priteka obilje, osebnega in čustvenega izvora. Da izvirajo iz mojih notranjih konfliktov vrednot, ki so mi bile vcepljene skozi vzgojo in od moje okolice.

Ojačala sem v zavedanju, da je edino vodstvo poslovne ženske ali moškega, da sledi sebi, da se čustveno pozdravi in okrepi. Skozi svojo finančno krizo in delo s tisočimi študenti pa sem se naučila, kako lahko premikam finančne meje do neba.

Specifično poslovno znanje, prepleteno z osebno in čustveno preobrazbo, podkrepljeno z zavestnim podiranjem vaših notranjih ovir, ki vam ne služijo več, zdaj zelo uspešno podajam po vsem svetu. Ker iskreno želim, da se ne mučite več, da spregledate, da je mogoče živeti drugače. Da ste lahko svobodni kreator svojega življenja in finančnega uspeha, da odlično skrbite zase in verjamete, da tako najbolje pomagate tudi drugim.

Preprosto verjamem v vas in vem, da je prišel vaš čas, da storite svoj veliki korak in si rečete DA! Da se mučite več, da spregledate, da je mogoče živeti drugače. Da ste lahko svobodni kreator svojega življenja in finančnega uspeha, da odlično skrbite zase in verjamete, da tako najbolje pomagate tudi drugim.

PREPROSTO VERJAMEM V VAS IN VEM, DA JE PRIŠEL VAŠ ČAS, DA STORITE SVOJ VELIKI KORAK IN SI REČETE DA!

Vodnik, ki vam bo odprl oči,
vam pomagal razumeti JEZO
in vas naučil, kako JEZO uporabiti
kot svojo zaveznico.
Odkrijte skrite zaklade jeze!