fbpx

Zgodbe o uspehu naših strank

V letih mojega dela sem pomagala stotinam strank, da so presegli svoje okvirje in zaživeli v obilju. Preberite in poslušajte, kaj so povedale same …

Program POSLOVNO DUHOVNA AKADEMIJA

V skupini sem dobila novo priložnost in izkušnjo. Moji strahovi so počasi izgubljali moč. Veliko ran se je zacelilo. Ko sem dojela, da potrebujem ljubezen, razumevanje, sprejemanje in pomoč, se je proces celjenja odvil sam. Ne naenkrat, trajalo je nekaj mesecev in še traja. Ampak gre v pravo smer. Čutim mir. Znam ga poiskati v sebi. To sem se naučila tekom našega izobraževanja. Kakšno olajšanje!

Mojca Udeleženka programa Poslovno Duhovna Akademija

Tako, kot po zaključku Poslovno Duhovne Akademije sem sedaj še bolj suverena in trdna, kar se tiče mojega Srčnega poslanstva. Še bolj verjamem, v svoje “Sanje” … saj zdaj niso več Sanje … ampak iz dneva v dan postajajo RESNIČNOST … poplačana z OBILJEM. Srčno Hvaležna za vse to dobro. Bili smo Čudovita Skupina. Z vsemi skupaj sem preživela čudovite mesece v programu ter nekaj Čudovitih in nepozabnih dni na zaključnem dogodku, ki jih zagotovo ne bom pozabila.

Barbra ArielaUdeleženka programa Poslovno Duhovna Akademija

Presrečna, da sem se vpisala v program, saj so moji pogledi na podjetništvo in predvsem prodajo sedaj drugačni. Zavedanje,da je vsak od nas unikat s posebno kombinacijo znanj in izkušenj, da se lahko kdaj pocutiš tudi luzer in da greš potem spet optimistično naprej. Da se neham skrivat in se pogumno pokažem, to je moj prvi izziv. Vem,da zmorem in da nisem sama. Podpora skupine je močna stvar.

Alenka ZornadaUdeleženka programa Poslovno Duhovna Akademija

V eni pomladi in poletju si me pripravila do tega da danes z velikim veseljem zrem v svojo prihodnost, ker vem da zmorem sebi uresničiti čisto vse sanje. A sploh lahko daš človeku več kot to… to da verjame vase, da si upa biti on sam in da bo v tem neskončno užival. No to si mi dala, upanje da je vse na svetu kar bi se spomnila, duhovno ali pa materialno lahko moje….če bom le hotela tako….

Brigita

Knjiga 40 DNI ZA OBILJE

Pozdravljene Boginje, Bojevnik in Špelca!
Imam zanimivo izkušnjo, ki jo želim podeliti med vas.
V četrtek sem se srečala s svojimi starimi ranami in sem kar cel dan to bolečino čistila preko solz. Ko sem šla spat, sem bila utrujena od tega počutja in sem si na prsi položila knjigo DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST od Špelce.
V trenutku sem začutila močno energijo in mir. Temu nisem posvečala preveč pozornosti. Včeraj sem bila kar ok, ma mi je nekaj reklo, da spet vzamem knjigo in si jo položim na prsi in glej spet tak prijeten občutek, mir in hvaležnost. Danes sem vzela knjigo in z njo sem meditirala in počutje fenomenalno.

V teh dneh sem spoznala, da mi je boginja iz knjige pomagala se soočat z mojo preteklostjo in to na meni prijazen način tudi počistiti.

S srčnimi pozdravi!

Klavdija

Evo, sem si rekla, pa ga imam. Odgovor.

Vaše pošte, priznam, ne berem tako temeljito, sem si pa zato v knjžnici izposodila vašo knjigo in jo takoj samo malo prelistala in tu in tam prebrala kakšne napise. To počnem vedno, kadar se lotim branja česa novega in neznanega. Potem branje oz. knjigo odložim za nedoločen čas. Odložim pa jo vedno na vidno mesto, ker bi drugače pozabila nanjo. Zgodi se tudi, da knjige ne utegnem prebrati in jo ali podaljšujem v nedogled, ali pa jo tik pred iztekom roka izposoje vrnem neprebrano v knjižnico. Ko sem drugič prijela vašo knjigo v roke, sem že bila v dilemi – kaj naj z njo naredim? Se naj lotim branja ali naj jo vrnem v knjižnico? Prevečkrat sem ostala praznih rok. V knjigah nisem našla odgovorov, ki sem jih iskala. Spontano sem odrla vašo knjigo nekje v sredini in s pogledom najprej ujela tele zapisane misli:

Ko se odlušči nekaj, česar smo se oklepali dolgo, nastopi praznina.V trenutku sem postala pozorna in osredotočena na prebrani stavek. Še enkrat sem ga prebrala: Ko se odlušči nekaj, česar smo se oklepali dolgo, nastopi praznina. Evo, sem si rekla, pa ga imam. ODGOVOR. Po nekajletnem brezuspešnem iskanju odgovora in brskanju po izposojenih knjigah mi nekdo ponuja preprosto razlago, zakaj v sebi čutim neskončno praznino, … utrujenost, … , kot da živim svoje življene za dobrobit nekoga drugega in ne v svoje lastno veselje in užitek …

In tako sem se odločila, da knjigo temeljito preberem…

SanjaUdeleženka programa Poslovno Duhovna Akademija

Vsakič preberem kaj novega. Hvala. Navdušena sem.
Hvala, Špelca. Berem tvojo knjigo, Mislim, da tretjič. Brala jo bom toliko časa, da postane del mojih misli, čustev…, da vse kar si zapisala postane del mene.

Vsakič preberem kaj novega. Hvala. Navdušena sem.

Mojca

Prosim vas, ponudite to knjigo vsem slovenskim knjižnicam in hvaležni vam bodo tako bralci kot knjižničarji.
Pozdravljeni,
naša knjižnica je pred kratkim od vas kupila knjigo 40 dni za obilje. Od dneva, ko smo jo dali ven, na police sploh ne pride, prebrati pa si jo želijo vsi in še kakšen zraven.
Smo pa tudi očitno edina knjižnica, ki jo (že) imamo. Ves čas je v rezervaciji in še medknjižnično bi jo radi imeli. Mi bomo kakšen dodaten izvod še kupili v naslednjem letu, verjetno pa bi si tudi druge knjižnice želele od vas to knjigo.Prosim vas, ponudite to knjigo vsem slovenskim knjižnicam in hvaležni vam bodo tako bralci kot knjižničarji.

Lep pozdrav in še lepše dneve vam želim,

Lidija

4-DNEVNI INTENZIVNI PROGRAM BODI OBILJE NA BLEDU

Neskončno hvaležna za dogodek Bodi obilje na Bledu!
Zate Špelca, ki si ga kreirala in za vse, ki so ga soustvarjali!

Ustvarila si neverjetno ozračje, v katerem sem se počutila sprejeto in razumljeno. Prav taka kot sem!
Da sem si dovolila čutiti resnično sebe. Vso svojo moč. Vse svoje sence in ranjenosti. In sem si dovolila o tem govoriti.
Spoznanje, da nam prav ranjenosti dajejo moč-gorivo, da ustvarimo svoje sanje, je bilo zame osvobajajoče.

Hvaležna sem tudi za izkušnjo resnične prisotnosti v svojem telesu, tukaj in zdaj.
Prebudila sem se v spoznanje, da resnično živim takrat, ko čutim, delujem, govorim iz sebe.
Ko prestavim svojo pozornost iz glave-mentala v svoje telo in živim iz svoje točke notranje moči.
Čaroben občutek, ko se počutim zares polna energije! Polna življenja! Zdaj to polno prisotnost vpeljujem v svoje življenje.
Zdaj resnično uživam trenutke z otroci. Vse manj v glavi premlevam preteklost in ne skrbim toliko za prihodnost.
Vsak dan mi gre bolje. Vidim, da tudi moji trije otroci in moj partner občutijo, da sem resnično prisotna, ko sem z njimi.
Mi zdaj večkrat povedo:” Ti si najboljša mama na svetu.”
Tudi v poslu čutim nov zagon in si upam vedno več.
Svojega uspeha ne povezujem več s svojo lastno vrednostjo, strah pred neuspehom se je kar razblinil.
Zato samo delujem in ne premišljujem več, kaj pa če……..
Čutim, da sem se na vseh področjih življenja pomaknila naprej. Da si dovolim živeti bolj polno in prisotno.
Da resnično izkušam obilje na vseh področjih življenja.

Hvala, Bodi obilje! Hvala, Špelca! Hvala za angelska krila!

Marjanca StegnarUdeleženka dogodka BODI OBILJE BLED

Hvala Ti za tale naš Čudovit Vikend obilja v Vili na Bledu.
Draga Špelca, iz srca. Hvala Ti za tale naš Čudovit Vikend OBILJA v Vili na Bledu.

Čisto iskreno…Zame je bilo zares tudi vredno Obilja. Vse Dobro, kar sem dobila se preprosto ne da ovrednotiti. In to je tisto, kar je res vredno in za kar sem Srčno Hvaležna vsem nam.

Če prej nisem znala ali pa zmogla spustiti Obilja v moje Življenje … se je to zgodilo že v Četrtek, na našem prvem Srečanju.
Marjan. Tebi še enkrat Hvala, Hvala iz srca. Tvoja Srčna Zgodba, ki si jo delil … mi je neizmerno pomagala. Kot, da sem na en način pozdravila svoj Partnerski odnos. Sedaj razumem svojega Moža, ki po moško, tako kot Ti želi in skrbi za svojo Družino. Če sem ga prej imela zelo rada, ga imam sedaj po tem Spoznanju še malo bolj. In prav to Spoznanje je prav tako vredno Obilja.

Tako, kot po zaključku Poslovno Duhovne Akademije sem sedaj še bolj suverena in trdna, kar se tiče mojega Srčnega poslanstva. Še bolj verjamem, v svoje “Sanje” … saj zdaj niso več Sanje … ampak iz dneva v dan postajajo RESNIČNOST … poplačana z OBILJEM.

Srčno Hvaležna za vse to dobro.

Bili smo Čudovita Skupina. Z vsemi skupaj sem preživela nekaj Čudovitih in nepozabnih dni, ki jih zagotovo ne bom pozabila.
Tudi vsi naši trije Gostje so pustili svoj pozitiven pečat na moje Življenje, še posebno Smiljan Mori.
Špeca, tako kot sem že povedala…tudi v bodoče ostajaš moja Učiteljica.
Topel Prijetelski objem Tebi in celi Skupini.

Barbra ArielaUdeleženka dogodka BODI OBILJE BLED

Delaš čudovito delo za vsakega posameznika in za človeštvo.
Špelca!
Delaš čudovito delo za vsakega posameznika in za človeštvo. Res zelo odleže,ko začutiš in se ti to tudi manifestira v vsakodnevnem življenju, da je pot srca prava pot.

Ni enostavna, a ob podpori gre lažje.
Hvala za podporo!
Moji aha momenti:

Ko se zaveš kje si,se takoj prestaviš stopnico višje.
Na vseh nivojih se ti dogaja isto “sranje”, le da mu vedno lažje daš prostor in se potem vedno transformira v nekaj prijetnega za dušo in telo.
V ženski energiji mi je bilo fajn, a ne domače … želim si jo razvijat.
Zgodil se je čisto konkreten čudež,moja hči Živa je naredila popravni izpit iz anatomije, za katerega sem jaz dolgo menila,da je tooo much za njo. Ona je skoz verjela vase, jaz pa sem šele 2 dni pred izpitom res začutila, da je to mogoče. In je bilo,res je naredila in dobro!! Ko sem ji povedala za angelska krila, ji je bilo to domače in si jih je takoj nadela in jih ima še danes.

Hvala Špelca,čudovita si!

Špela Kračun

Hvala za tvoj pogum, za tvojo srčnost, za tvoj zgled.
Draga Špelca,
dogodek Bodi obilje odzvanja v meni in me spreminja, spreminja moje poglede na življenje, na vse, kar je in kar se dogaja v meni in okoli mene.

V pozitivnem smislu, seveda. Hvala za tvoj pogum, za tvojo srčnost, za tvoj zgled. Za zavedanje, da smo le mi sami kreatorji svojega obilja in da zavestno delo na sebi, na svojih čustvih, na odnosih, prinašajo pozitivne rezultate na vseh področjih našega življenja, ker jim naredimo prostor s tem, ko jih z ljubeznijo in sprejemanjem razrešujemo.

Hvala vsem tvojim gostom, ki je vsak posebej prispeval kamenček v mozaiku našega skupnega preboja in hvala vsem udeležencem, ki so s svojo odprtostjo in koščkom sebe, ki so ga delili, prispevali k moji osebni rasti. Doživela sem veliko aha momentov, izpostavila bom dva.

Srčnost ter pogum sta dobila prostor pred strahom in igrivost bo del mojega vsakdana, predvsem pa se bom doživljala kot novo bitje, ki diha s sabo v tem trenutku, ne kot bitje obremenjeno s preteklostjo ali prihodnostjo. In občutek, ki sem ga dobila na Bledu, da je vse, kar si želimo mogoče, je neprecenljiv. Hvala. :)

Objem!

Lenna Lara Potrčhttps://www.manuka.si/

Ta seminar je bil zame izjemen.
Draga Špelca!
Najlepša hvala za Bled. Ta seminar je bil zame izjemen. Tja sem prišla misleč, da imam čustva ze kolikor toliko ‘poštimana’, pa se je odprla in vsula cela paleta občutij, ki sem jih ozavestila in se jih naučila malo bolj sprejemati.

Posamezne vaje, ki so izglede strašno enostavne, so se izkazale za prebojne, iskreno se ti zahvaljujem! Energije, ki so se pretakale med nami in po prostoru, so bile zares edinstveno doživetje. Zame je bilo ključno spoznanje, da se vedno dovolim drugim, da s svojimi odločitvami zame določajo moje življenje, v nasprotnem primeru pa moram ‘svojeglavost’ skrivati in ne delim z njimi mojih odločitev. Zakaj se toliko ukvarjam s tem, kaj drugi menijo o meni in vselej potrebujem njihovo dovoljenje?
Bled mi je odprl oči na številnih področjih moje notranjosti, pridobila pa sem tudi korajžo in moč, da razčistim in do potankosti dodelam to, s čimer se jaz želim ukvarjati, kaj nadvse rada počnem. Kljub udeležbi na tvoji odlični PDA se še vedno nisem ‘spravila ven’ in zagnala podjetja. Sem pa ze aktivna pri mednarodnih projektih v smeri tega, kar želim početi. Čutim, da moram sprejeti in objeti se veliko strahu in bolj verjeti v svoje sposobnosti in zmožnosti, kaj vse lahko ustvarim in kako lahko pomagam drugim.

Zavedam se, da potrebujem tvoje vodstvo, zato se bom nadalje tako ali drugace učila pri tebi.

Hvala, ker si, zelo mi je bilo lepo na dogodku Bodi obilje.
Objem

TejaUdeleženka dogodka BODI OBILJE BLED

INDIVIDUALNI PRIVATNI 6 DNEVNI DUHOVNI INTENZIV

Življenje je prekratko, da bi bilo majhno!

Draga Špelca,

zelo težko je napisat na kratko nekaj tako veliiikega. Nekdo je nekoč rekel Življenje je prekratko, da bi bilo majhno in ti si mi res pokazala, kako je lahko VELIKO.

Pošiljam ti kratko verzijo velikega, morda celo največjega dogodka do sedaj v mojem življenju. Bolj, ko se odmika, bolj mi je jasno, da mi je res in v celoti spremenil moje življenje.

Beseda hvala je kar premajhna za to. Ja, ni druge, bom morala uresničit svoje poslanstvo!

“Grem, ne grem, grem, ne grem… mi je odzvanjalo v glavi kakšen mesec preden sem dokončno sprejela odločitev, da grem na privatni duhovno poslovni oddih v Španijo, ne glede na vse! Če ne bi bilo Špelce, ki je potrpežljivo, vendar vztrajno spremljala in podpirala proces moje odločitve, bi mi bilo danes pošteno žal.

Prebudila sem se v sončno, toplo jutro v Altei, z znano kepo v želodcu, strahom, kaj se bo spet porodilo in negotovostjo, kako bo to sploh potekalo. Že prvi dan so se zgodili pomembni preboji in moje zaupanje je raslo iz minute v minuto. S Špelcino pomočjo se mi je uspelo poglobiti vase do globin, ki jih še nisem poznala. Občutek neizmerno osvobajajoč, telo in um sta bila pomirjena, odpirale so se nove dimenzije življenja. Vsak dan globje do trenutka, ko se mi je razsvetlilo celo življenjsko poslanstvo. Neverjetno!

Dnevi so potekali mirno, sproščujoče, delo s Špelco je postalo pravi užitek… Učila me je živeti samo s seboj, vrnila mi je občutek povezanosti z naravo, pokazala, kako je lahko življenje mirno, lahkotno, brezskrbno. Pomembno je zaupanje, zaupanje, ki mi je bilo nekako odvzeto, zakrito, prikrito. Špelca mi je pokazala, da je v meni in da lahko zaupam.

No, zdaj sem doma, prebujena in spočita. Odnosi v družini so se dvignili na nov nivo, življenje poteka bolj mirno, sproščujoče. Ne zatiskam si oči, da je delo v celoti opravljeno, lahko pa z gotovostjo trdim, da je moje življenje odslej drugačno, boljše, lepše. Moj sin bi rekel CARSKO. Pa še res je!

Špelca, iskrena hvala!

AlenkaUdeleženka privatnega intenziva v Španiji
Vodnik, ki vam bo odprl oči,
vam pomagal razumeti JEZO
in vas naučil, kako JEZO uporabiti
kot svojo zaveznico.
Odkrijte skrite zaklade jeze!