Brezplačno video izobraževanje za vse, ki si želite pridobiti čustveno moč in se naučiti ohranjati osebno stabilnost tudi v najbolj kaotičnih trenutkih …

F.E.E.L. REVOLUTION

Video izobraževanje vam po pomagalo:  

  • odkriti, kako vam vaši občutki lahko pokažejo pot,
  • vstopiti v svoje občutke in povečati svojo čustveno moč,
  • ohraniti stabilnost tudi takrat, ko se vse okoli ruši,
  • odkriti darilo, ki ga skrivajo vaši najbolj kaotični trenutki,
  • iz največjih izzivov skreirati nepričakovan preboj,
  • ozavestiti spoznanje, da sicer ne moremo izbirati zunanjih okoliščin, vedno pa lahko izberemo, kako se bomo nanje odzvali.


DA, ŽELIM SVOJO ČUSTVENO MOČ >>

Vaša gostiteljica dr. Špelca Morojna in skrbno izbrani gostje

Dr. Špelca Morojna je mama treh najstnikov, zaljubljena v naravo, z zelo uspešnim podjetjem, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej.

Je kreatorka metode F.E.E.L.™, ki je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Sledi modrosti Alberta Einsteina, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.” Metoda F.E.E.L.™ spreminja življenja po vsem svetu, a njen pravi čas šele prihaja.

Je avtorica 3 knjig, od tega uspešnice POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo, ustanoviteljica gibanja F.E.E.L.™ MOVEMENT in izobraževalnih programov F.E.E.L.™ ACADEMY in F.E.E.L.™ LEADERSHIP. 

Izkušnje si je nabirala kot doktorica znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru in kot ustanoviteljica ter prva slovenska svetovalka za dojenje IBCLC v neprofitni organizaciji Štorklja. Ob tem delu je končala šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer je specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti je nadgradila pri priznanih mednarodnih mentorjih.  

Osebno je šla skozi resno krizo, ko je razpadel njen zakon, odvzeli so ji avto, zadolžila se je, da je preživela, zbolela in skoraj izgubila hčerkico.  

Skozi krizo je dojela pomembnost tega, da se čustveno ozdravimo, okrepimo in sledimo svojemu notranjemu vodstvu. Danes je predana mentorica tisočim študentom in diplomantom, ki vas spremlja, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

Petra in Uroš Dobnikar: Skozi srce do miru, harmonije in obilja

Zakonca Petra in Uroš Dobnikar, Petra je akademska pianistka in profesorica klavirja, Uroš pa kirurg travmatolog, sta pred dobrim desetletjem v svojem življenju odkrila, da obstaja nekaj več in globljega od materialnega sveta (ki ga ves čas skušamo “popravljati”) in od takrat razvijata svoje delo v okviru Zavoda Šola Luči v Mariboru.

Petra in Uroš vodita meditacije in Šolo mojstrstva, igrata na kristalne instrumente in pomagata mnogim do širjenja zavedanja, dobrega počutja, zdravja in dobrih odnosov.

Gaber Marolt: Ste del vzroka ali posledice?

Gaber je trener nevrolingvističnega programiranja in mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Z ženo imata štiri otroke, ki so v tem letu vključeni v srednjo ali osnovno šolo. Med svoje hobije uvršča zdrav način življenja in je navdušen tekač, kolesar, surfar, botanik in glasbenik.

Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij, sebe pa opiše kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca.

Nevrolingvistično programiranje uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov. 

Je iskriv predavatelj, ki v svoja izvajanja vključuje praktične primere s svojih bogatih izkušenj z različnih področij. Svojo motivacijo prenaša na slušatelje, ki nova znanja lahko takoj preizkusijo v praksi v vsakodnevnem delovanju.