Video serija F.E.E.L. REVOLUTION

Pripravite se na poletno čustveno preobrazbo in razrešite svoj najbolj trmast problem!

F.E.E.L. YOUR LIFE

V petih videih boste v sebi odkrili:

  • Detektiva: odkrili in odpravili boste vzrok svoje najbolj trmaste težave.
  • Povezovalca: izražali se boste tako, da zbližujete in ne razdirate.
  • Mojstra sprejemanja: sprejeli boste podporo, srečo, ljubezen in obilje.
  • Zmagovalca: okrepili boste čustveno moč, ne boste več zapadali v izčrpujoče čustvene izzive in izbrali boste novo pot.  


DA, ŽELIM RAZREŠITI SVOJ NAJBOLJ TRMAST PROBLEM

Vaša gostiteljica dr. Špelca Morojna

Dr. Špelca Morojna je mama treh najstnikov, zaljubljena v naravo, z zelo uspešnim podjetjem, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej. 

Je kreatorka metode F.E.E.L.™, ki je plod 26-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Sledi modrosti Alberta Einsteina, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.” Metoda F.E.E.L.™ spreminja življenja po vsem svetu, a njen pravi čas šele prihaja. 

Je avtorica 3 knjig, od tega uspešnice POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo in ustanoviteljica izobraževalnih programov F.E.E.L. ACADEMY in F.E.E.L. LEADERSHIP. 

Izkušnje si je nabirala kot doktorica znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru in kot ustanoviteljica ter prva slovenska svetovalka za dojenje IBCLC v neprofitni organizaciji Štorklja. Ob tem delu je končala šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti je nadgradila pri priznanih mednarodnih mentorjih.  

Osebno je šla skozi resno krizo, ko je razpadel njen zakon, odvzeli so ji avto, zadolžila se je, da je preživela, zbolela in skoraj izgubila hčerkico.  

Skozi krizo je dojela pomembnost tega, da se čustveno ozdravimo, okrepimo in sledimo svojemu notranjemu vodstvu. Danes je predana mentorica tisočim študentom in diplomantom, ki vas spremlja, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.


Gostje (pogovori z gosti se bodo odvijali tekom poletja)

Sabina Košmrl

Profesorica biologije in filozofije, mamica treh otrok ter avtorica štirih knjig.  

Na podlagi izkušenj, ki si jih je pridobila s poučevanjem na osnovni šoli, srednji poklicni šoli in na gimnaziji, je prepričana, da so prav opolnomočeni starši in učitelji, ki znajo živeti F.E.E.L., eden najpomembnejših korakov k lahkotnejši, bolj radostni in svobodni prihodnosti.  

Delo z mladimi in starševstvo vidi kot poslanstvo in vpliv na novo generacijo enači z odločanjem o prihodnosti vseh nas in našega planeta. Spregovorila bo o pomembnosti prebujene, zavestne vzgoje, ki se ne ozira na preživete dogme, predsodke in prepričanja.  

Predstavila bo način, kako začeti tukaj in zdaj, že znotraj obstoječega sistema, poučevati in vzgajati srčno.